Din grønne hjælp med en anlægsgartner i Herning

BF-Anlæg er meget mere end din lokale anlægsgartner i Herning og omegn. Vi hjælper dig i mål med brolægning, grøn vedligeholdelse, havedesign eller med at få styr på kloakken. Ingen opgaver er hverken for store eller for små, og vi hjælper dig med dine udendørsarealer: alt lige fra mulden til trætoppene, hvad end du kontakter os som privatkunde eller som erhvervskunde.


Anlægsgartner i Herning - Anlægsgartner i Herning - BF-Anlæg - image00041

Skal din indkørsel opgraderes?

Der er gode grunde til at investere i dine udendørsarealer, og et af de steder, der giver ekstra mening, er indkørslen. Hvis der er biler, der hver dag skal op og ned ad indkørslen, er det først og fremmest vigtigt, at alt er lavet efter forskrifterne, så der hverken samler sig vand og ujævnheder, men også så indkørslen kan holde til den nødvendige daglige brug. Samtidig må din indkørsel gerne give et godt førstehåndsindtryk og se hamrende godt ud. Heldigvis kan vi klare alle områderne indenfor design og den tekniske udførsel, så det lever op til dine ønsker og behov. 

Brug for hjælp til haven?

Der er flere boliger, der har haver, end der findes grønne fingre, og du skal bestemt ikke skamme dig, hvis du ikke helt kan overskue haven, dens beplantning eller vedligeholdelsen. Vi hjælper dig med den grønne vedligeholdelse på en fast aftale, så du altid er sikker på, at haven står præcis som du ønsker, uden nogle dårlige samvittigheder. Går du og drømmer om forandringer, så er vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og havedesign, så vi sammen kommer i mål med lige præcis det, du ønsker. 

Vi kan sikre dig et professionelt udført arbejde med hænder, der besidder mange års erfaring samt en konkurrencedygtig pris på faste aftaler eller enkeltstående grønne opgaver. 

Se vores arbejde

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 87 25 01 18 eller send en e-mail til info@bf-anlaeg.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Anlægsgartner i Herning - Anlægsgartner i Herning - BF-Anlæg - image00046
Kontakt os