Anlægsgartner i Horsens

Forvandl din bolig til et hjem – Vi er din anlægsgartner i Horsens. Mere end 20 års erfaring indenfor anlæg og brolægning


Anlægsgartner i Horsens - Anlægsgartner i Horsens - BF-Anlæg - image00059

Vi er din anlægsgartner i Horsens

Vi er ikke alle udstyret med de famøse grønne fingre, der skal til for at holde udearealer flotte og funktionelle – og det er vi ærligt talt glade for her hos BF-Anlæg, for ellers var vi sat ud af spil. Har du brug for en erfaren og professionel anlægsgartner i Horsens, er det os, du skal kontakte. 

Med mere end 20 års erfaring indenfor faget i bagagen, er vi eksperter i at designe og udføre udendørsarealer såsom haver og forskellige typer af brolægning, der prioriterer æstetik og funktion. Uanset om du har behov for hjælp til beplantning, anlægning af indkørsel, kloak eller grønt vedligehold, rykker vi meget gerne ud til dig.

Kvalitetsbevidst anlægsgartner i Horsens med forstand på havedesign

Som anlægsgartner i Horsens har vi et bredt kompetencefelt, og et af vores fokusområder er design af haver. Vores kvalitetsbevidste medarbejdere sætter en ære i at skabe netop den have, der matcher dine ønsker. Derfor begynder vi et nyt samarbejde med et møde med dig, hvor vi sammen forventningsafstemmer og udarbejder en plan for projektet.

Vi er store tilhængere af god kommunikation og dialog, da det altid skaber de bedste rammer for et veludført slutresultat. Du kan derfor være sikker på, at vi altid lytter til dine behov og skræddersyr løsningen til dig. 

Skal vi varetage dit projekt? Kontakt os i dag

Er vi den rette anlægsgartner for dig i Horsens, eller har du brug for at høre mere om de løsninger, vi kan tilbyde dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon. Her møder du dygtige medarbejdere og får kompetent rådgivning på baggrund af vores erfaring og faglige viden – og så udregner vi naturligvis også et helt uforpligtende tilbud.

Se vores arbejde

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 87 25 01 18 eller send en e-mail til info@bf-anlaeg.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Anlægsgartner i Horsens - Anlægsgartner i Horsens - BF-Anlæg - image00046
Kontakt os